Láthatatlan figurákat adnak ki a DnD-hez
2014. augusztus 06. írta: PixelDrake

Láthatatlan figurákat adnak ki a DnD-hez

Szerencsére még a WizKids sem jutott el a pofátlanságnak arra a szintjére, hogy üres talpakat vágjon hozzá a játékosaihoz, mondván: "Itt a legújabb láthatatlan sárkány. Baromi kidolgozott, ezért az ára egy kicsit magasabb lesz".

invisiblednd.jpg

Az új, ötödik kiadáshoz készülő Miniatures szett azonban tényleg tartalmaz majd néhány láthatatlanság képességgel rendelkező lényt, stílusosan átlátszó anyagból készítve. Az így lespórolt festékért a kiadó szerint a rendkívül részletes (látható) figurák kárpótolnak majd. Lesz itt wyvern, többféle kaszt, valamint mindenki kedvenc sötételfje, Drizzt Do'Urden is tiszteletét teszi majd "nem túl gyakori" figura formájában. Ezen kívül lesznek még persze sárkányok is. Sok sárkány.

wizkids-games-dungeons-dragons-icons-realms.jpg

Az óriási hüllők mindig is a játékosok és a kiadók kedvencei voltak, így nem csoda, ha az új szériában ismét ők kerülnek középpontba. Ráadásul a cég ígéretei szerint alapos ráncfelvarráson esnek majd át. Eddig a méretkorlátok miatt kénytelenek voltak "becsomagolni" őket, unalmas pózokba. Most viszont minden repülő lény visszatér az őt megillető helyre: a levegőbe. Egy vékony átlátszó - láthatatlan - rúdon helyet foglalva teret adnak majd a földön állóknak. Mivel így már nem kell aggódni amiatt, hogy a többi figura nem férne el körülöttük, nem lesz több ülő vagy kincshalom köré tekeredő sárkány, hanem végre igazi karmos, fenyegető bestiákat kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr506575831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laslow · http://laslow.hu/ 2014.08.28. 15:29:26

A blog tetszik, de nehezen olvasható a háttér miatt. Javaslom a szövegblokkok alatt lévő háttérkép részek erősebb fokú halványítását. Tényleg zavaró, hogy nem látom rendesen olvasás közben, nem könnyű olvasni.

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2014.08.29. 11:12:40

Köszönöm az észrevételt, igyekszek még ma javítani rajta.
süti beállítások módosítása