Robin Williams a World of Warcraftban fog szerepelni
2014. augusztus 14. írta: PixelDrake

Robin Williams a World of Warcraftban fog szerepelni

Nem, ez nem valami rossz vicc. Robin Williams tényleg bekerül a WoW-ba NPC-ként. Felkerült ugyanis egy petíció a change.org-ra, amiben a rajongók azt kérték, hogy a maga is megszállott játékos hírében álló Williams emlékét egy karakter őrizze majd a játékban. Annak pedig külön örülnének, ha az NPC Williams idézetekkel szórakoztatná a játékosokat.

A Blizzard ahelyett, hogy egyszerűen törölte volna az emailt, úgy döntött, teljesíti a tízezres támogatói körrel rendelkező kérést. Konkrétumok egyelőre nincsenek, csak egy sommás tweet Chadd Nerviggtől: "We are taking care about it." vagyis "Foglalkozunk vele."

Robin Williams egyébként maga is lelkes játékos volt. Nagy kedvence volt a Call of Duty sorozat és a Warhammer 40K is, valamint állítólag a lányát, Zeldát is a Nintendo ikonikus játékáról nevezte el.

robinwilliams.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr716602035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása