Jön az Assassin's Creed Monopoly
2014. augusztus 15. írta: PixelDrake

Jön az Assassin's Creed Monopoly

Igen, Assassin's Creed Monopoly.

Mert milyen játék is illene egy, a történelmi városokban árnyék módjára lopakodó orgyilkoshoz, aki macskaügyességgel szökken tetőről-tetőre, hogy aztán egyetlen másoperc alatt végezzen a mit sem sejtő áldozatával, majd füstbe burkolózva meneküljön az őt felfedező őrök elől? Magától értetődő, hogy ingatlankereskedelmi.

Assassins-Creed-Monopoly.jpg

A Gamescom bejelentés szerint határozottan nem egy új illusztrációkkal színesített Monopolyt kapunk, alig lesz majd kapcsolat az alapjáték és az új kiadás között. Ezt egyelőre nehezen hiszem, és van egy rosszindulatú tippem, hogy ez annyiban fog kimerülni, hogy a cilinder helyett csuklya, a hajó helyett gondola, az ágyú helyett pedig hidden blade mászkál majd a táblán.

Amíg megjelenik, addig inkább játszatok az Arena névre hallgató - és a kritikák szerint meglepően pergős és könnyen tanulható Assassin's Creed táblás játékkal (vagy inkább az után is).

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr36603641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása