Gőzkerekes plutóniumsárkány pirítja meg a léghajó legénységét
2014. augusztus 16. írta: PixelDrake

Gőzkerekes plutóniumsárkány pirítja meg a léghajó legénységét

Bizony, ez nem jelent mást, mint hogy érkezik a Munchkin újabb kiegészítője, ami ezúttal a steampunk világában fog játszódni. Önálló játékként is működik majd, de kompatibilis lesz mindegyik másik paklival is. Tehát aki eddig csak arra várt, hogy hegesztőszemüvegben ugorhasson neki a Nagy Cthulhunak, vagy az Elegáns Öltönynek, 2015 közepétől nyugodtan megteheti.

Ráadásul az illusztrációkra sem lesz majd panasz, hiszen a lapokat maga Phil Foglio fogja majd rajzolni. Aki nem ismerné az úriembert, annak ajánlom megtekintésre legnépszerűbb munkáját, a Girl Genious nevű webcomicot, ami zsinórban három éven keresztül vitte el a legjobb képregénynek járó Hugoi Awardot (2009, 2010, 2011), valamint az úr illusztrált többek közt Magic: the Gatheringet, Dragon magazint és nagyjából mindent, ami fantasy. A Girl Genious egyébként maga is steampunk alkotás, nem lennék tehát meglepve, ha néhány karakter a lapokon is visszaköszönne.

MunchkinSteampunkCover1.jpg

Aki még több Munchkint akar, annak egy érdekesség: a Steve Jackson Games júniusban jelentette be, hogy készül a Munchkin képregény. Havonta fog majd megjelenni, fizikai formában és minden kiadáshoz jár egy ajándék Munchkin kártya is. Megjelenési dátum egyelőre nincs. Várjuk mindkettőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr966608433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása