Méregdrága játékokhoz méregdrága asztal
2014. szeptember 22. írta: PixelDrake

Méregdrága játékokhoz méregdrága asztal

Egy gamernek, aki számítógépes játékokkal nyomul olyan sok lehetősége van a villogásra. Stílusos gépházak, menő egerek, funkciójukat ellátni képtelen, de legalább jól kinéző billentyűzetek széles tárháza várja azt, aki a játéktudása helyett (vagy inkább mellett) a stílusérzékét kívánja hangsúlyozni a szobáját meglátogatóaknak.

Ezzel szemben a társasjáték elég készen kapott dolog, ahol túl sok szabadságot nem kapunk. Egy Odalent az Odalent, legfeljebb a figurák festésével tehetjük egyedibbé a készletünket. A kreativitás, ha meg is jelenik, inkább a játékok tárolásában mutatkozik meg. Menő polcokon tarthatjuk a dobozainkat, szép sorokba rendezve szín és méret szerint. De mi van, ha én játék közben szeretném valami igazán egyedi és mondjuk hasznos elemmel feldobni a gamer létet?

table1.png

Hát, egy igazán méregdrága társasjátékot játszhatunk mondjuk méregdrága asztalon. Ez esetben nem csak menő, hanem kivételesen hasznos dolgot is szereztünk a lakásba magunknak. Ha valaki játszhat színarany Xboxon, mi is megtehetjük ezt egy dizájnos asztalon. Azt, hogy ez nem csak egy jópofa hóbortja valamelyik unatkozó gazdagnak, az bizonyítja, hogy a Geek Chic külön kategóriát hozott létre a webshopjában a játékos asztaloknak.

Amellett, hogy a bútor maga csodaszép, számos fiók és tároló segíti a játékosokat. Képzeljük csak el, hogy mennyire hálásak lesznek nekünk a barátaink, amikor közöljük, hogy minden kellék már előre be van készítve, csak ki kell húzniuk a kis fiókot és máris kezdődhet a játék. Mi pedig a játék előkészítését még egy nappal korábban megtettük, amikor még nem voltunk hulla fáradtak és nem kellett háromfelé szaladgálnunk, mielőtt megjöttek a vendégek. Ráadásul az asztalt közben zavartalanul használhatjuk például evésre. 

table3.png

Vagy ott van a méretprobléma is. Sajnos a mai dohányzó-, illetve étkezőasztalokat nem arra tervezték, hogy Középfölde 1:1 arányú térképét és még egy kisebb ork sereget, valamint a tulajdonosuk 33 féle eseménykártyáját is kényelmesen el lehessen rajtuk helyezni, inkább a zöldségleves illetve a rántott hús plusz rósejbni méreteire vannak optimalizálva. Ezt is zseniálisan megoldja egy gamer asztal, mely amellett, hogy kellően hosszú és széles, még kis kihúzható lapokkal is rendelkezik, ahol kényelmesen tárolható minden kiegészítő anélkül, hogy a magát a táblát zavarná.

A pohártartó már csak extra.

table2.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr476578677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása