Biztos nem játszottál még Lego Doommal
2014. szeptember 30. írta: PixelDrake

Biztos nem játszottál még Lego Doommal

Úgy néz ki a Doom nem csak halhatatlan, hanem még aggastyán korában is veszedelmesen aktív. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy lassan majdnem minden hétre jut valamilyen doomos hír vagy poszt. Azt, hogy Romero mesterművét nagyjából minden létező platformon lehet játszani (köztük ATM-en és nyomtatón) eddig is tudtuk. Iain Heath egy huszárvágással a virtuális világból egészen a (gyerek)szobáig vitte a Doomot, megalkotva a Lego verziót.

 

A természetesen nem hivatalos készlet tartalmaz mindent, amitől összefut az átlag retro rajongó szájában a nyál. Vér, lövedékek, rózsaszín szörny, málna (jobb körökben beholder), lebegő koponyák és még egy komplett Doom logó is.

Ismét követelem, hogy a készletet kezdje el gyártani a Lego, a tervezőt pedig alkalmazza teljes állásban, de már a múltkor sem hallgattak rám...

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr276745335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása