A kiscicád megmenti a világot
2014. október 23. írta: PixelDrake

A kiscicád megmenti a világot

Először úgy gondoltam, hogy ezt a hülyeséget inkább csak a személyes Facebook falamon osztom majd meg, annyira elvont. Aztán rájöttem, hogy végül is játékról van szó, tehát miért ne érdekelhetné a játékos közösséget - feltéve ha az kellően nyitott.

A Neko Mimi Sabaibaa! nevű játék (aminek nincs és gyaníthatóan nem is lesz angol címe) egy egyszerű JRPG okostelefonra, körökre oszott harcokkal, felül/oldalnézetes mászkálással és cuki, nagyszemű karakterekkel. Az igazi érdekessége a karaktergenerálás! A telefon kamerája segítségével egy képet kell készítened a macskádról (vagy bármilyen elérhető macskáról a közelben) a játék pedig fajta - vagy szín - alapján egy egyedi karaktert készít belőle, saját képességekkel.

Néhány képkocka a játékmenetből az alábbi videón, de mielőtt megnyitnád figyelmeztetlek: nagyon japán!

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr26827325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása