Feltámad a nyolcvanas évek hőse
2014. november 01. írta: PixelDrake

Feltámad a nyolcvanas évek hőse

A Heroes játék óta szkeptikus vagyok minden videójáték alapján készült társasjátékkal szemben. Bár a Civilization állítólag fantasztikusan jól sikerült és szinte ordít a létezésért egy Mario, Sonic vagy mondjuk Zelda társas, nem tudok elvonatkoztatni az előítélettől, hogy a kiadók inkább abban bíznak, hogy név adja majd el a játékot a tartalom helyett.

Most a nyolcvanas évek NES klasszikusát, Mega Mant támasztották fel és ültették át a fizikai világba. A huszonötödik évét is megért kék ruhás robot mostanában igen népszerű, tiszteletét tette még a Smash Brothersben is. 

Sajnos a játékmenetről nem sokat árul el a videó, a rajongók támogatásáról viszont annál többet, hogy majdnem hatszorosan túlfinanszírozták a kitűzött hetvenezer dolláros célt. Ezzel gyakorlatilag minden lehetséges jutalmat megnyitottak, a színes figuráktól a sokadik kiegészítőig.

A játékban feltűnik majd számos karakter, igényesen kidolgozott figurával, valamint a főgonosz, Dr. Wily és természetesen maga Mega Man is, utóbbi hat példányban. A főszereplőt egy játékos irányítja, célja pedig a doktor likvidálása, míg az ellenfeleket irányító barátai természetesen igyekeznek megakadályozni őt ebben. Akárcsak az eredeti játékban itt is erősödik Mega Man minden legyőzött ellenfél után, átvéve annak képességeit, ezért ha a többiek nem lépnek időben, hamar egy legyőzhetetlen hőssel találhatják magukat szembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr516845489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása