Még az ultraszoft pornó is tilos
2014. november 02. írta: PixelDrake

Még az ultraszoft pornó is tilos

A Twitch úgy döntött, hogy bekeményít. Az egyik legnépszerűbb videójátékos-stream oldal végleg szeretné tudatosítani a felhasználóiban, hogy nem a Chatrouletten vannak, és a site a játékokról szól, nem az emberekről. Persze eddig is tilos volt olyan videót föltölteni, amiben valaki meztelenül játszik, vagy obszcán dolgokat művel.

Most viszont már az új szerződési feltételek értelmében minden olyan dolog tilos, ami már csak távolról is köthető a szexualitáshoz, nehogy valamelyik fiatalkorú felhasználó megálljon a fejlődésben. Tehát mostantól tilos a kihívó öltözet, a fehérnemű, a fürdőruha (kár, mindig is fürdőruhában akartam játszani...) és sem nők, sem férfiak nem mutathatják meg a fedetlen felsőtestüket - még akkor sem ha jól néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr36857405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása