Társasjátékok ünnepe egész hétvégén
2014. november 07. írta: PixelDrake

Társasjátékok ünnepe egész hétvégén

Nebuló Alapítvány és a Társasjátékos Klub közös szervezésében már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Társasjátékok ünnepe a Lurdy Házban, november 29-én és 30-án. Idén két nagyteremben, két napon keresztül minden a játékokról fog szólni. Több, mint száz asztalon harminc játékmester segítségével próbálhatjátok ki a legjobb - itthon is megjelent - társasjátékokat.

A folyamatos játék mellett természetesen most is lesz Társasjátékos Olympia, valamint a színpadon folymatosan peregnek majd a prezentációk és a beszélgetések

Az eseményről bővebben a JEM Magazin oldalán, illetve a Facebookon olvashattok, ahol kommentben szavazhattok arról is, hogy milyen játékot, próbálnátok ki szívesen a rendezvényen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr616873193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása