Kamu volt a tízéves gamer-sztár
2014. november 11. írta: PixelDrake

Kamu volt a tízéves gamer-sztár

A napokban elterjedt egy videó a neten, amiben a Smash Brothers legnagyobb sztárjait rommá alázza egy tízéves ázsiai kislány, Karissa the Destroyer. Tekintve, hogy a játék még nem kapható, a lány csak próbaverzióval játszhatott, és mégis életvesztés nélkül megverte D1-t, a 2014-es SB torna kommentátorát.

Ugyanez a lány egy másik - borzalmas minőségű, kézikamerás - videóban az előző verzió nyugati-parti császárainak kikiáltott játékosokat ver agyon egy játékboltba kirakott bemutatópéldányon. 

Megszületett tehát a csodagyerek, a generáció Smash Brothers bajnoka? Frászt, gerillamarketing volt a szentem, méghozzá ügyesen megoldva. Sajnos az internet sasszemét ő sem tudta kicselezni, és hamar kiszúrták, hogy az első felvételen úgy is mozog a karaktere, hogy ő maga éppen nem nyúl a kontrollerhez.

Persze ezt még ki lehet magyarázni ("Rosszul láttad!", "A karakter már mozgásban volt." stb), de a netre szivárgott álláshirdetést, amiben pont egy Smash Brotherst játszó kislánynak keresnek ellenfeleket egy forgatáshoz, már kevésbé.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr76882055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása