Star Wars rajongók legnagyobb örömére
2014. december 16. írta: PixelDrake

Star Wars rajongók legnagyobb örömére

Hölgyeim és Uraim, pontosan karácsony előtt egy héttel megjelent a Fantasy Flight Games sokáig dédelgetett porontya - és egyben új sikervárományosa - a Star Wars: Imperial Assult.

A ránézésre erősen a Doomra hajazó figurás játékban természetesen a film legemlékezetesebb csatáit játszhatjuk újra tetszőleges oldalról. Rögtön két játékmód is rendelkezésünkre áll, melyből az egyik a klasszikus keeper vs player aszimmetrikus verzió, ahol a lázadókat alakító játékosok közösen küzdenek a célért, miközben a Birodalmat irányító játékos minden eszközzel (legfőképp fegyverrel) igyekszik megakadályozni őket ebben. Ez leginkább egy figurás szerepjátékra hasonlít, ráadásul az előre összerakott küldetésekhez (amiből harminc jár alapból a csomaghoz) még hangulatkeltő idézetekkel is szolgáltak a teljesebb élmény kedvéért.

A "skirmish" módban két játékos mérkőzhet meg egymással (értelemszerűen a két oldalról) egy taktikai csatában, inkább a háborús stratégiák felé tolva a játékot. 

A tábla és a figurák nagyon szépek, hozzák a szokásos Fantasy Flight minőséget (az az AT-ST különösen meggyőző), ráadásul már most tengernyi kiegészítő van tervben hozzá, 2015-ben pedig megrendezik az első versenyt is.

Külföldön élő szerencsések már a héten rátehetik a kezüket, Magyarországra előre láthatóan jövő héten érkezik meg az első szállítmány.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr356985849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása