Bioshockvárium a halak védelmében
2014. december 28. írta: PixelDrake

Bioshockvárium a halak védelmében

Mindenkinek vannak otthon akciófigurái a kedvenc játékaiból, esetleg néhány pólót és sapkát is szerzett már hozzájuk - vagy legalábbis nagyon-nagyon szeretne egyet. Hasonló "alap" cuccokat nem nehéz beszerezni, viszont ha valami igazán kreatívat szeretnénk, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, vagy segítségül kell hívni a kreativitásunkat (és a kézügyességünket).

Az alábbi videón láthatjátok egy Bioshock akvárium elkészültét. A tartály 100%-ban biztonságos a halaknak és ugyanekkora mértékben elégíti ki egy rajongó minden igényét. Van benne Little Sister, mozgó fúrófejjel ellátott Big Daddy és a felirat: No Gods, No Kings. Only Fish.

Érdemes végignézni a teljes folyamatot, de a türelmetlenebbek odatekerhetnek 8:50-hez, hogy megnézhessék a kész terméket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr437016849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása