Mit hoz nekünk az új év?
2014. december 31. írta: PixelDrake

Mit hoz nekünk az új év?

Nektek remélem, hogy minél több sikert, játékot és legalább annyi örömet, mint az előző hozott. Ami a blogot illeti, esedékes néhány változás, amit az alábbi Gy.I.K. (Gyaníthatóan Ismételt Kérdések) foglal össze.

Mi lesz a legnagyobb változás a blog életében?

A heti hét poszt helyett ezentúl heti három plusz egy hétvégi bejegyzés lesz csak, nem előre meghatározott időpontokban.

Miért?

A heti hét poszt nagyon nemes gondolat volt és sikerült is betartani egy negyed éven keresztül. Továbbra is tudnám tartani, mivel játék témában mindig van mit írni, de úgy gondolom, hogy heti három poszttal kevesebbet nem fog senki megérezni. Így nekem is több időm lesz írni és nektek is könnyebb lesz majd követni a posztokat. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogok az elsők között beszámolni minden újdonságról, vagy, hogy ne jelenne meg több poszt egy héten, ha úgy adódik.

Egyébként miért van az, hogy hétvégén jellemzően rövidebb írások jelennek meg?

Hétvégén a francnak sincs kedve hosszú írásokat olvasgatni (és írni sem), ezért inkább könnyű, szórakoztató anyagokat osztok meg.

A posztok színvonala csökkenni fog?

Nem! Továbbra is hiszem, hogy még mindig vannak, akik szívesen olvasnak hosszabb, részletesebb írásokat, interjúkat és beszámolókat a kedvenc hobbijukról.

Most akkor a heti négyről hamarosan átállsz a heti bármennyire, majd szép lassan behal a blog?

Nem, szó sincs ilyesmiről. Ha haldoklana a blog, azt észrevennétek. :)

Ajánlhatok cikket, írhatok én is a blogra?

Igen, írj nekem a blog üzenőrendszerén keresztül vagy a Facebook oldalra. Mind a kettőt olvasom.

Miért nincsenek itt reklámok?

Ahhoz, hogy valaki pénzt keressen kattintós reklámokból, iszonyatos látogatottságra van szükség. Amíg ez nincs, addig egyszerűen nem éri meg, hogy zavarjalak titeket ilyesmivel. Szívesebben raknék ki egyébként témába vágó, személyre szabott reklámokat.

Szponzorál téged valaki?

Egyelőre nem, de ha ilyesmire készülsz, nem zárkózom el. :)

Lesz nyereményjáték?

Ahhoz sajnos először egy szponzort kellene találni (lásd fönt).

Ki vagy te?

Egy srác, aki szeret játszani. Nem szeretném névvel írni a blogot, de ha valaki jár játékos eseményekre, vagy követ bizonyos játékos csoportokat, könnyen kitalálhatja az igazi nevemet (ha akarja).

Egyedül írod a blogot?

Alapvetően igen, de nagyon sok segítséget kapok másoktól. Néhány nevet említenék itt meg a teljesség igénye nélkül: Isra, Tobal, PlasticDog, Aldyr, Hipphappsero nélkül valószínűleg nem tartana most ott a blog ahol. Ezúton is köszönöm a segítségüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr626971179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása