Szenzációs retro konzolok Legóból
2015. március 01. írta: PixelDrake

Szenzációs retro konzolok Legóból

Szereted a Lego modelleket? És találkoztál már a microscale-lel? Ez a fogalom egy a Legón belüli ágat jelöl, melynek lényege, hogy a modellezni kívánt tárgyat minél kevesebb elemből építsük fel, úgy, hogy az minél részletesebb (és természetesen felismerhető) maradjon. Mivel ezek a modellek nem nagyobbak pár centinél és alig állnak száz elemből, sokan nem tartják őket nagyra. Pedig ehhez a műfajhoz elengedhetetlen a kreativitás és a Lego darabok ismerete. A microscale építők legnépszerűbb elemei az átlátszó egyesek, a sima tetejű négyesek és az összes lapos elem.

A különböző híres épületek után egy Powerpig nevű építő Úgy döntött, hogy megdobogtatja a videójáték rajongók szívét néhány retro konzollal és automatával. Van itt NES a Nintendo rajongóknak, Spectrum, arcade masinák, "fotók" a kedvenc karaktereinkről és természetesen a mini konzolokhoz mini tévé, hangyafocival, vagy éppen futó játékkal.

Aki kedvet kapott hozzá, az a weboldaláról meg is vásárolhatja a modelleket, bár a maguk 30-80 dolláros ára némileg riasztó lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr707230745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása