Mi történt ma?
2015. március 02. írta: PixelDrake

Mi történt ma?

Két rövid hírrel szolgálnék nektek a nap végére, melyek talán megdobogtatják a társasjáték kedvelők szívét. Mind a kettő erősen alkalmas arra, hogy fölösleges dolgokért jelentős mennyiségű pénzt szívjon el az adott játékos pénztárcájából, úgyhogy kérjük őket óvatosan kezelni.

munchkin_ures_lapok.png

Üres kártyákat adtak ki a Munchkinhoz. Te is égsz a vágytól, hogy saját Munchkin lapokat alkoss és széttrolkodd vele a játék amúgy is törékeny egyensúlyát. Itt az idő. A mindössze öt dollárért beszerezhető csomagban tíz kazamata-, és tíz kincs lapot találsz, melyek arra várnak, hogy megtöltsd őket tartalommal mondjuk egy filctoll segítségével. Rajzolni nem kötelező rájuk, de erősen ajánlott, valamint érdemes még a parti előtt tájékoztatni a többieket a lapok jelenlétéről, hacsak nem szeretnéd, hogy idejekorán felálljon mindenki az asztaltól.

Ha üres Munchkin lapokra éppen nincs szükséged, tekintsd meg a világ egyik legdrágább dominóját. Ez azért is különleges, mert a beszerzési ára sem kevés (375 dollár, vagyis 102 ezer forint), az elkészítése során mégis 99.625 dollár pénzügyi veszteség keletkezik . Ez úgy lehetséges, hogy a dominók közel százezer dollár értékű leselejtezett és ledarált papírpénzből készülnek. A különlegesség egy hónapig készül, teljes egészében kézzel, és jelenleg csak egy embertől beszerezhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr397234795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása