Még több Lego, ami soha nem kerül a boltokba
2015. március 15. írta: PixelDrake

Még több Lego, ami soha nem kerül a boltokba

Emlékeztek még a Lego Ideas oldalra, ugye? Ez az a weboldal, ahol mindenki posztolhatja a saját kidolgozott ötletét, hogy mit is szeretne látni a boltok polcain Legóból. Ha sikerül tízezer támogatót összegyűjtenie, akkor a cég hajlandó hivatalosan is foglalkozni az ötlettel és ha nyereségesnek ítélik, akkor kiadják azt, a feltöltő pedig kap egy nagyon kedves köszönőlevelet...

Mondani se kell, hogy a projektek nagy része még az ötezres támogatottságot sem éri el, azt a kis százalékot pedig, ami mégis, általában elkaszálják. Persze ennek a nagy része a jogdíjak miatt van, hiszen az ötletek kb. 75 százaléka film-, vagy videójáték témájú. Itt született egyébként a Minecraft és a kutató nők sorozat is.

Sajnos a most bemutatott projektnek is kb. annyi esélye van a megvalósulásra, mint, hogy a Lego termékek ismét ésszerű árazást kapjanak. Pedig remek ötletről van szó, a Sega Classic Arcade Machines a microscale remeke. Nevéből eredően a SEGA klasszikus játéktermi gépeit örökíti meg Lego szobor formájában.Van itt Space Harrier, OutRun és ThunderBlade, mind-mind a maga jellegzetes alakjával és szépen fölmatricázva, hogy a játszani vágyó kis figura ne csak az üres képernyőt bámulja.

Én adtam neki egy szavazatot, aztán egy év múlva meglátjuk, mi történik. Ha gondolod támogasd te is, illetve nézd meg a másik hasonló kezdeményezést, az Arcade Machines 1980-at.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr77271783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása