Még több Munchkin
2015. március 19. írta: PixelDrake

Még több Munchkin

Munchkinból soha nem elég, már ami a Steve Jackson Gamest illeti (ha lehet, most eltekintenék attól, hogy a blogon szereplő összes munchkines hírt belinkeljem, sajnos túl sok van). Olyannyira, hogy nem csak folyamatosan kell nyomni az alapjátékot, hogy ne fogyjon el a polcokról, de alkalomadtán be lehet vele próbálkozni új területeken, javarészt sikerrel.

munchkin.jpg

Egy szűkszavú közleményben bejelentették, hogy még idén érkeznek gyűjthető kártyák a játékhoz. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem konkrét TCG-ről van szó, hanem a régi kosaras kártyákhoz hasonló lapokról, mindenféle különlegességgel (matricák, aláírt kártyák, stb). Az első készletek idén ősszel jelennek majd meg a boltokban...

...pont akkor, amikor a másik újdonság, a Nightmare Before Christmas munchkinesített változata. Igen, a Karácsonyi Lidércnyomás sem kerülheti el a kártyajátékba történő beleszuszakolását. Sajnos semmi további információ nem áll rendelkezésünkre, még egy darab ízelítő lap sem, de egészen biztos vagyok benne, hogy októberig nem ez lesz az utolsó hír, ami ezzel a kiadással foglalkozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr557285079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása