Indul a Fantasy Flight világbajnokság
2015. május 25. írta: PixelDrake

Indul a Fantasy Flight világbajnokság

Na jó, az túlzás, hogy most éppen indulna, de legalább bejelentették, hogy indulni fog novemberben. Addig még bőven van ideje mindenkinek vennie egy alapkészletet bármelyik játékból és addig csapatni vele, amíg véreres szemű profi nem válik belőle.

Kicsit visszavetheti a lendületet, hogy ezúttal nem lehet egyik eseményre sem helyben nevezni. Előszűrés, pontosabban előzetes regisztráció van, ami június 15-én nyílik meg. Ha esetleg amerikai bajnok lennél, akkor máris foglalt helyed van, még a kisujjadat sem kell mozdítanod. Ha országos bajnok lennél Ausztráliában, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Lengyelországban, Skandináviában vagy Angliában, akkor nevezésed szintén automatikus. Ha máshol lennél te a játékosok réme, akkor sajnos nincs kivétel, neked is a gép elé kell tapadnod 15-én, ha szeretnél részt venni a versenyeken (ezen a linken).

Minden induló kap majd egy pólót, egy menő kártyadobozt és egy ajándék lapot a választott játékából és játéktól függően az első tizenhat/nyolc helyezett további extrákra számíthat. A győztes jutalma pedig a lehetőség, hogy együtt dolgozzon a játék fejlesztőivel a későbbi kiegészítőkön.

A játékok pedig, amikre a jelentkezést várják:

  • A Game of Thrones: The Card Game
  • Android: Netrunner
  • Call of Cthulhu: The Card Game
  • Imperial Assault
  • Star Wars: Armada
  • Star Wars: The Card Game
  • Warhammer 40,000: Conquest
  • X-Wing

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr797490724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isra 2015.05.25. 20:42:12

Mikor kezdünk gyakorolni a GoT paklikkal?
süti beállítások módosítása