Hol játssz a nyáron? #1
2015. május 28. írta: PixelDrake

Hol játssz a nyáron? #1

Ha eltökélt gémerként úgy döntöttél, hogy a társasjátékok a nyári programodból sem maradhatnak ki, a Ludens segít kiválasztani a neked legmegfelelőbb rendezvényt. Van köztük pénztárca-, és időbarát és van olyan is, amiért alaposan a zsebedbe kell majd nyúlnod, de garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz általa.

Nyisd a nyarat Homo Ludensszel! Az Internet Játékház idén ünnepli huszadik születésnapját, ami egybeesik a századik családi társasjáték klubbal is. Ennek örömére vasárnap egész napos társasjáték-fesztivált rendeznek, ahol több, mint százötven különböző játékot próbálhat ki az, aki ellátogat hozzájuk. Az eseményre felnőtteket és gyerekeket is várnak. Sőt, a fiatalság jelenléte nemhogy kívánatos, hanem egészen hasznos is lehet, ugyanis amelyik iskolából a legtöbb tanuló érkezik (a diákigazolvány felmutatásával), az egy 80 ezer forintértékű társasjáték-csomagot nyerhet. Ennek csupán annyi a feltétele, hogy minden résztvevő diák legalább három játékot kipróbáljon. Ezzel azt hiszem nem lesz gond...

A haladóbbak részt vehetnek a Rummikub, a Vigyáz(z)6! és Wizard versenyeken - amikhez előzetes regisztráció szükséges, úgyhogy ha nem tetted volna meg, itt jelentkezz gyorsan. Lesz továbbá origami oktatás, játékkészítés, kerti játékok bemutatója, valamint magyar fejlesztők is jelen lesznek, hogy bemutassák saját kreálmányaikat, melyekből rövid versenyeket is rendeznek.

További információ a rendezvényről itt, a Facebook eseményhez pedig itt tudtok cstlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr317499692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása