Láttál már szerepjátékos félkarú rablót?
2015. június 13. írta: PixelDrake

Láttál már szerepjátékos félkarú rablót?

A Flippermúzeumban járva találkoztam egy fura géppel, ami bár nem volt hivatalos darab, valamiért nagyon emlékeztetett a kezdeti DnD játékok illusztrációira. A játék két helyen zajlott. Egyrészt a normális játéktéren, ahol minden flipper, valamint a golyó bekerülhetett egy függőleges helyre is, ahol csak egy flipperkar tudta pöckölgetni és az is csak limitált ideig. Később megtudtam, hogy ez nem valódi Dungeons and Dragons automata, de természetesen létezik belőle hivatalos verzió - sajnos nem Magyarországon.

Ez még nem meglepő, hiszen volt időszak, amikor minden kézzel fogható dologból flippert csináltak az ügyes mesteremberek. Node szerepjátékos félkarú rabló egy kaszinóban? 

Igen, lehetséges. A gép tetején egy vörös sárkány trónol, a képernyőn pedig egy lovag ösztönöz minket a folytatásra. Szavak helyett beszéljenek inkább a képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr947530786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása