34 év eltiltást kapott a Magic játékos
2015. július 10. írta: PixelDrake

34 év eltiltást kapott a Magic játékos

Az amerikai Zach Jesse még március elején küzdötte fel magát a régió legjobb Magic: the Gathering játékosai közé, amikor egy tweet - és néhány múltbéli esemény - rövid úton derékba törte kártyás karrierjét.

Zach az Atlantic City bajnokságon jutott be a további lehetőségekkel kecsegtető legjobb nyolc közé, miután egy játékostársa Twitteren rámutatott büntetett előéletére.

Zachet nemi erőszakért ítélték el főiskolás éveiben, még 2004-ben, nyolc év börtönre. Vádalkuval elérte, hogy enyhítsenek az ítéleten, így az eredetileg kiszabott idő helyett csak három hónapot kellett börtönben töltenie.

A Wizards, amikor tudomást szerzett a dologról, a játékosok biztonságára hivatkozva 2049-ig eltiltotta Zach-et bármiféle hivatalos Magic versenyen való részvételtől.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr467613850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása