Újra bevetésen az alulinformált titkosügynökök
2015. július 15. írta: PixelDrake

Újra bevetésen az alulinformált titkosügynökök

Újabb kiegészítővel bővül a magyar fejlesztésű [redacted]. A fifikás kémjátszma új epizódja a Garden Party nevet kapta. Nevéhez hűen az eredeti játék helyszínéül szolgáló villa kertjébe engedi ki az ügynököket. A koncepció még mindig ugyanaz: egy nagykövet fogadásán részt vesz néhány titkosügynök is, hogy ellopjanak a helyszínről ezt-azt. Csakhogy a küldetés annyira titkos, hogy még a saját társuk kilétét sem ismerik, így könnyen előfordulhat (különösen, ha nem elég körültekintő), hogy egy cseles orvtámadást követően valaki pont nem azt az embert késeli le a sötét pincében, akit szeretett volna...

Aki még nem ismerné az alapjátékot, az mindenképpen tegyen vele egy próbát, vagy legalábbis olvassa el az ajánlót róla itt.

Az újdonságokról egyelőre nem sokat tudunk, de az biztos, hogy lesz majd a kertben egy szökőkút, ahová a nagykövet összehívhatja az összes vendégét (hasonlóan az alapjáték bálterméhez), valamint egy szemetes, ahol a kidobott tárgyak között turkálhatunk. Ez utóbbi egyébként sokat lendít a játékon, ha az ellenfelünk valahogy megszerezte volna a saját aktáját és taktikusan eldobta volna a szemétbe.

Számos új küldetést is kapunk majd a Garden Partyhoz, ezek közül egyhez szükséges lesz a Mercenaries kiegészítő is. Azok, akik lemaradtak volna az alapjátékról, a hamarosan induló Kickstarter kampányban azt is hozzácsaphatják majd a rendelésükhöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr97630730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása