Más is rajzolhat Munchkint...
2015. augusztus 10. írta: PixelDrake

Más is rajzolhat Munchkint...

Jövőre lesz a Munchkin tizenöt éves. Hogy Steve Jackson megünnepelje ezt a jeles évfordulót és a játékról lehúzott tonnányi bőrt (amikről még itt és itt is olvashattok), különleges kiadással készül. A Guest Artist Edition "egyedi" kiadásnak készül (vagyis az első széria kinyomása után "meggondolják" az újranyomást) és, mint a neve is mutatja, új rajzolók készítik majd a lapokat.

Az alapjáték kártyáin Ian McGinty dolgozik, aki a rekordsebességgel fogyó Munchkin képregényt is készíti, míg a sci-fi verzió Len Peralta (Geek a Week, Zombie in my Treehouse, stb.) munkája lesz. Több információnk egyelőre nincsen, azt viszont tudjuk, hogy még hat vendégművészes kiadás várat magára: ezekről később és fokozatosan rántják le a leplet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr747697082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása