Hihetetlen, de így is lehet pasziánszozni!
2015. augusztus 15. írta: PixelDrake

Hihetetlen, de így is lehet pasziánszozni!

Az Admirális és a Bányák és Paloták (nincs meg? Start->Programok->Kellékek->Játékok->Pasziánsz) valószínűleg legalább annyi elpocsékolt időt tudhatnak magukénak, mint a 9gag és a Trollfész együttvéve. Akár hiszed, akár nem, ezek a játékok a való világban is léteznek, ráadásul jóval a Windows feltalálása előtt ismerték őket.

Olyan kártyákkal játszották őket, amiken nem volt se név, se szöveg, se manaköltség és a rájuk nyomtatott szám sem a sebzést jelképezte, hanem csak egyszerű sorszám volt (ráadásul minden csomagban ugyanazok a lapok voltak...).

Ezeket a régmúlt időket idézi egy új kártyacsomag, aminek a dobozán a híres ikon látható, a hátlap ismerős "fonott" mintát tartalmaz, a lapok pedig pixelesek, ahogy azt illik. Aki a Windows 10 fizetős pasziánsza helyett nosztalgiázna egy keveset, itt rendelhet belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr647697252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása