Kilapul a Skylanders
2015. augusztus 22. írta: PixelDrake

Kilapul a Skylanders

Önálló CCG játékot kap a Skylanders. A Spyro vendégszereplésével készült játék tulajdonképpen az amiibók eljövetelét alapozta meg. Aranyos műanyag figurákat vásárolhattunk hozzá, amik "részesei lehettek a játéknak, összemosva a játék és a valóság határait". Ez a valóságban annyit jelentett, hogy úgy kellett megoldani a karakterválasztást, hogy kicseréljük a figurákat a talapzaton.

Most a játékmenet némileg kétdimenzióssá válik. Figurák helyett ugyanis ezentúl kártyákat gyűjtögethetünk, amiket mutatós AR effektekkel vihetünk be a játékba, tableten. Sajnos a trailer alapján úgy tűnik, hogy a lapok kizárólag a szoftverrel együtt érnek valamit, önmagukban nem játszhatók. Tehát drága figurák helyett kapunk egy olcsóbb (?), de ugyanolyan gyűjtögetős játékot.

Kár, pedig egész jól néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr107725218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása