Magyarországra is eljő a rettegés
2015. október 02. írta: PixelDrake

Magyarországra is eljő a rettegés

Hogy amolyan lovecraftosan indítsak... Leírhatatlan nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a Ludens szervezésével egy igen nagyszabású rendezvény van készülőben Magyarországon. 

Az Arkham Night Hungary az amerikai Arkham Nights mintájára alapul és elsősorban a Cthulhu-kedvelő játékosokat célozza meg. Az Arkham Nights egy a Fantasy Flight Games által szervezett esemény, melynek célja, hogy minél több helyszínen, minél többen próbálhassanak ki Lovecraft-témájú játékot... az Egyesült Államokban.

arkham_night.jpg

A magyar rendezvényt egy hónappal később, november 7-én, szombaton tartjuk Essen miatt, de a koncepció változatlan: egész este peregnek majd a Lovecraft témájú játékok profiknak és teljesen kezdőknek egyaránt.
Eddig négy településen (Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Kaposvár) szerveződik közel harmincféle játék, úgy mint Arkham Horror, Eldritch Horror, Elders Sign, Call of Cthuhlu LCG, többféle szerepjáték, Study in Emerald és társaik.
Játékosnak jelentkezni az arkhamnighthun@gmail.com címen lehet, bővebb információt itt találtok:

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr857881854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása