Egész nap társasjáték
2014. október 04. írta: PixelDrake

Egész nap társasjáték

Ha te is azon gondolkoztál a Társasjáték börzés hírt olvasva, hogy vajon miért szerveznek egy ilyen népszerűnek tűnő eseményt ilyen lehetetlen időpontba, és miért ilyen szűkös az időkeret, íme itt a válasz! Ez a nap ugyanis végig a játékokról fog szólni, a börze pedig csak ennek a megkoronázása. Csak épp nem egyszerre hirdették meg a programokat.

November 15-én tartja ugyanis az Árpád Gimnázium játékszakköre a Társasjáték Határok nélkül nevű rendezvényét. Itt hat kategóriában összesen tizenöt társassal játszhatnak az érdeklődők, három korosztályba sorolva. Nem kell ráadásul profinak lenni, minden versenyt - egy kategória kivételével - szabálymagyarázattal nyitnak.

board-game party.jpg

 

Közben még délelőtt kiderül az is, hogy a Kis Herceg, az Elfenland, az Escape és a Ranch közül melyik nyeri majd el a Magyar Társasjátékdíjat

Ha pedig mindezzel végeztél, akkor kezdheted kipakolni az eladásra kínált játékaidat, mert a rendezvény után kezdődik majd a börze. Bővebb információ az esemény weboldalán.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr696753395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása