Ők festenek a legszebben
2016. április 04. írta: PixelDrake

Ők festenek a legszebben

Véget ért az idei Crystal Brush. Ez a Cool Mini or Not évi rendes festő versenye mini figuráknak, kategóriájában a legnagyobb pénzjutalommal és az egyik legrangosabb elismeréssel.

crystal_brush1.jpg

I. helyezett: Atonement - Kyriakos Simos (Dioráma kategória)

Az első három helyezett az ólomkristály trófea mellett rendre 10-, 2- és egyezer dollárral lesz gazdagabb (és még mondja valaki, hogy a mini festés pénzkidobás). Azt, hogy a beérkezett munkák milyen magas színvonalat képviselnek, jól mutatja, hogy annyi kategóriára osztják a nevezéseket, amennyire csak lehet (nehogy egy kiváló mű is kimaradjon az elismerésből). A kategóriák legjobbjai közül választanak ki három overall győztest, ők kapják meg a fent említett pénzt.

crystal_brush2.jpg

II. helyezett: Garrosh - Sergio Calvo Rubio (Nagy méret kategória)

Ha a figurák nagy része nem ismerős, ne aggódj. A társasos minik mellett szép számmal akadnak wargame figurák és csak festésre szánt darabok is.

crystal_brush3.jpg

III. helyezett: Goldfish Dreams - Jessica Rich (Fantasy vagy Steampunk egyéni figura kategória)

A posztban az első három helyezettet láthatjátok. Az összes indulót és a kategóriákat itt nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr158566516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása