Cthulhu vérre szomjazik! Add neki a sajátodat!
2018. február 27. írta: PixelDrake

Cthulhu vérre szomjazik! Add neki a sajátodat!

Fantasztikus kezdeményezéssel állt elő a Black Aether magazin és a Magyar H.P. Lovecraft társaság.

A Cthulhu most téged hív program keretén belül véradásra hívnak mindenkit március 12 és 30 között az országban szervezett alkalmak egyikére. Felhívásuk "mindenkinek szól, aki szereti a rémirodalmat, a fantasztikum összes zsánerét, a sci-fit, a fantasyt, a magas irodalmat, a ponyvát. Gondolkodás nélkül csatlakozott a kezdeményezéshez az Agave KönyvekAzilumF.I.O.K.Gabo KiadóGalaktikaFumax KiadóPróza Nostra, és a Spekulatív Zóna

A gamer közösségnek is itt a helye.

veradas_a4_300dpi_hor_tba.png

Egy ember véréből három különböző készítményt lehet előállítani, így nem túlzás a "ments meg három életet" szlogen. Ezek a készítmények nem állnak el sokáig, ezért is fontos a rendszeres véradás. Sajnos, a potenciális 4 millióból alig 250 ezren járnak el rendszeresen vért adni.

Maga a folyamat alig háromnegyed órát vesz igénybe és számos pozitív élettani hatása van, ráadásul egy alapos orvosi vizsgálaton is átesel közben. Véradás után ásványvizet és nápolyit adnak, valamint étkezési utalvánnyal hálálják meg a fáradozásaidat. Ezért cserébe csak annyit kell tenned, hogy aznap nem iszol alkoholt és (a saját érdekedben) utána nem sportolsz.

Kérünk, hogy ha tudsz, adj vért a fenti három hétben (vagy bármikor máskor) és segíts azzal, hogy eljuttatod a plakátot vagy a felhívást minél több emberhez.

Mivel a Ludenssel együtt az Arkham Night Hungary is csatlakozott a kezdeményezéshez, érdemes lesz előkeresni a cthulhus pólókat, sapikat és csecsebecséket a véradás előtt...

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr4113684108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thészeusz 2018.03.05. 15:03:08

Szia!
Nem ehhez a témához tartozik, de ismered ezt a hazai fejlesztésű társast?
eszak.org.hu/hu/blog/mutyipoly-egy-alkotohet-eredmenye
Érdekes :)
Üdv!

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2018.03.06. 23:09:35

@Thészeusz: Vicces, bár ez inkább a véleménynyilvánítás egy kreatív eszköze, mint konkrét PnP játék.
Az MKKP is csinált hasonlót tavaly karácsonyra, a Gazdálkodj Okosanra építve:
ketfarkukutya.com/?product=passzivity-tarsasjatek-akadalyositott
süti beállítások módosítása