Gamer hírek 11.
2018. október 10. írta: PixelDrake

Gamer hírek 11.

Föltámasztják a halottat 

Emlékeztek még, amikor arról írtam, hogy az Evil Dead 2-nek végleg vége? A kiadó utolsó, szánalmas próbálkozása is elhasalt, a Space Goatot behintették sóval, a támogatók pedig soha nem látnak viszont semmit abból a 700 ezer dollárból, amit a játékra áldoztak.

Egy apró reménysugár mégis megjelent. A  Jasco Games és a Lynnvander Studios újraindítja a játék Kickstarter kampányát és úgy döntöttek, hogy törődnek a faképnél hagyott backerekkel is. Minden egyes új megrendelés mellé küldenek egy példányt valakinek, aki támogatta az eredeti projektet annak idején.

Magról a játékról annyit lehet tudni, hogy egy eredeti alkotás lesz, de nyomokban hasonlítani fog a Space Goat féle Evil Dead 2-re.

Már megint játszol, ahelyett, hogy... 

A múltkor már szóba került a Fortnite. Azóta végre a kezünkbe foghatjuk a fantasztikus battle royale játék még fantasztikusabb Monopoly verzióját. Közben vessünk egy pillantást a házasság bontással foglalkozó Divorce Online blogbejegyzésére. Csak idén több, mint kétszáz válóperes keresetükben említették meg a Fortnite-ot. Ez azt jelenti, hogy az általuk lebonyolított válások nagyjából öt százalékát indították el azért, mert az egyik fél túl sokat puffogtat online. És ez csak egy cég Angliában, a teljes statisztika valószínűleg nagyobb arányokat is mutathat.

Ha már Fortnite, gondolom ti is örültök neki, hogy a Monopolyval nem ért véget a kör. Nemsokára érkezik egy minifigurás Kickstarter projekt és egy kártyajáték is belőle.


fortnite.jpg

Ünnepelj velünk!

...és mert nem lehet elégszer elmondani: november 10-én és 11-én újra Társasjátékok Ünnepe a Lurdy Házban! A kétnapos rendezvényen közel ezer különböző játékot próbálhattok ki, köztük az esseni újdonságokat is.

Az összes kiadó képviselteti magát, rendszerint különleges akciókkal. Itt rendezik meg a Társasjáték Olympia döntőit is és a magyar Cultistorm fejlődéséről is hallhattok sajtótájékoztatót. Jegyeket elővételben a Nebuló Alapítvány honlapján lehet venni - de ne feledjétek, hogy szombat munkanap lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr5114246273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása