Hírek, röviden
2015. július 14. írta: PixelDrake

Hírek, röviden

Útjára indult a 2015-ös Great Wargaming Survey. A kérdőív nevéhez hűen a wargamerek játszási és költési szokásait hivatott felmérni, természetesen nem ingyen. A Wargames, Soldiers & Strategy tíz százalék kedvezményt ad minden kitöltőnek, továbbá wargames ajándéksorsoláson is részt vesz az, aki a végén megadja az email címét.

Sorozat készül a Snakes&Lattesből. A nagysikerű kanadai társasjátékos kávézó lesz a helyszíne egy internetes szitkomnak, amit a tervek szerint szeptembertől sugároznak majd. A történet szerint két elhidegült barát összefog, hogy sikerre vigyék a játékos kávézót, vagy végleg megszabaduljanak tőle.

Több, mint negyvenezer forintos, exkluzív kockatornyot árulnak Kickstarteren. A Wyrmwood Magnetic Dice Tower System minden darabja egyedi, kézzel készített mestermű. Körülbelül harminc kocka fér át rajta egyszerre a normál fajtából. Másodpercek alatt szétszedhető és összerakható, a szállítást pedig beépített mágnesek segítik. A megrendelő hetvenféle fából választhat, a teljes készlet ára pedig ennek függvényében 150 és 1500 dollár között mozog.

Elhunyt Ivata Szatoru, a Nintendo ügyvezető igazgatója. Alakját legtöbben a Nintendo Directekből ismerhették, melyekben mindig beszámolt a cég újdonságairól. Vezetése alatt lettek a Wii és a DS a cég sikerkonzoljai.

Két nappal a halála után egy szivárvány jelent meg a Nintendo kiotói központja fölött.

Today, There Was a Rainbow Over Nintendo's Kyoto Headquarters

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr897626382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása