Nyerj ezer dollárt a Munchkinnal!
2014. október 19. írta: PixelDrake

Nyerj ezer dollárt a Munchkinnal!

Munchkin design versenyt hirdetett a WeLoveFine.com. A feladat egyszerű: a webbolt meglévő tizenegy pólómintája mellé alkotni egy újabbat, ami elnyeri a közönség és a zsűri tetszését is. A szabályok a szokásosak, vagyis ki van zárva minden obszcén és jogvédett tartalom és természetesen minél egyedibb munkával kell nevezni. A zsűri értelemszerűen a közönség és a vásárlók, valamint többek közt a Steve Jackson Games, a ThinkGeek és a GeekDad.com.

A fődíj 700 dollár, ami akár ezerig is növekedhet, ha a győztes össze tud szedni 30 ezer rajongói szavazatot a mintájára (száz szavazatonként +1 dollár...).

A befutók 400, 250 és 150 dollárral gazdagodhatnak attól függően, hogy a zsűri és a közönség mennyire értékeli a munkájukat, továbbá mindenki kap majd dedikált Munchkin játékokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr176807073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása