Gamer hírek 29.
2019. november 06. írta: PixelDrake

Gamer hírek 29.

Jótékonykodj társasokkal! 

Idén is megtartja éves adománygyűjtő licitjét a Cruelty Free Pirates. Az Adománypiac oldalán indított árveréseken társasjátékokra, illetve társasjátékos kiegészítőkre licitálhattok, valamint ti magatok is ajánlhattok föl játékot. A felajánló maga dönti el, hogy a befolyt összeg hány százalékát kínálja fel jótékony célra, melyet most teljes egészében a csontvelő átültetésen átesett gyerekek gyógyulását segítő Déméter Ház kap meg.

Mindenképpen érdemes átnézni a kínálatot, mert egészen értékes társasjátékok és egyedi lehetőségek is vannak a felajánlások között!

cfp.JPG

Jön a Small World of Warcraft!

Az idei BlizzConon hirdette egy büszke fekete tábla, hogy a Blizzard az Asmodee-val karöltve új társasjátékot fog kiadni jövő év tavaszán. Ahogy az a címből is következik, a játék a Smallworld dinamikus csatáit fogja átültetni a Warcraft világába. Ezzel megadják az esélyt azoknak is, akik szeretik ugyan a Warcraftot, de nem szeretnének horror áron figurás játékot vásárolni, illetve nem bánják, ha egy partit gyorsabban is le lehet zavarni, mint három és fél óra.

Egyelőre sajnos ennél többet nem is lehet tudni a játékról.

smallworldofwarcraft.jpg

Make it RAAAAAAAAAAAAAIN!

A Warcraft mellett az egyik kedvenc FPS-em, a Borderlands is megkapja a maga társasjátékos feldolgozását. Sajnos (vagy szerencsére) nem egy minikkel feltöltött lövöldözős stratégiát kapuk, hanem egy könnyed kártyajátékot.

A Tiny Tina's Robot Tea Party a számomra eddig teljesen ismeretlen RobotLab: The Card Game újratematizálása. A kiadó szerint nagyjából 10-15 perces, set collection játékot várhatunk, sok interakcióval és laphúzogatással. A címszereplő pszichopata kislány mellett természetesen más karakterek is megjelennek: a kártyák hátulján például Claptrap, az idióta robot virít majd.

vorderlands.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr5915172392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása