A Munchkin, ami csak akkor lehet a tied, ha tönkreteszed
2015. június 17. írta: PixelDrake

A Munchkin, ami csak akkor lehet a tied, ha tönkreteszed

Újabb agyament ötlet pattant ki Steve Jacksonék fejéből. A legacy-játékok sikerét megirigyelve, most ők is olyan kiegészítőben gondolkoznak, amit használat közben végérvényesen tönkre kell tenni - tehát gyakorlatilag lehetetlenné téve a használt példány továbbértékesítését.

Az Imaginary Frenemies tehát további kártyákat tartalmaz. Amíg a csomag bontatlan, addig az asztalra kirakva permanens +2 bónuszt ad minden harchoz, amit senki nem vehet el, még a halál sem. Persze addig nem használhatjuk a benne lévő kártyákat. Ha mégis kinyitjuk a csomagot, akkor a bónusz elveszik és a kincskártyákat ki kell osztanunk minden játékosnak. Ezek után a két ajtós lapot magunkhoz kell venni és aláírni.

Igen, aláírni a kártyát.

Méghozzá filctollal.

Ezek után, ha az játssza ki a lapot, akinek a neve rajta van, akkor hatása duplázódik.

Az elég khm... bizarr ötletet kb. egy ezresért vehetjük meg. Arról egyelőre nincs információ, hogy egyszerre hány ilyen kiegészítőt lehet használni.

Nektek mi a véleményetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr657549454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása