Így kell stílusosan DnD-t játszani
2014. szeptember 13. írta: PixelDrake

Így kell stílusosan DnD-t játszani

Szóval ismét DnD-t játszotok a haverokkal, mi? Rendben, képzeljük el a szituációt...

Mindenki megérkezik, kipakolja az asztalra a maga rágcsálnivalóját (melyek közül legalább az egyik zacskó sajtos pufi), a grafittól és radírfoltoktól elszürkült jegyzetpapírját, a nejlontasakból a kockákat (amelyek közül a hatoldalú még mindig pöttyös - franc se fog rá pénzt költeni, ha már van otthon), a mesélő pedig betöltögeti a gépén a PDF formátumú könyveket és előkeres a pénztárcájából pár ötforintost, helyzetjelzőnek.

dnd1.jpg

Már nyílik az első túlcukrozott ivólé, amikor valaki észreveszi, hogy te még nem pakoltál ki semmit. Kínos csend lesz úrrá a szobában, te pedig lassú, hatásvadász mozdulattal előveszel egy gyönyörű fadobozkát a táskádból, majd ugyanilyen hatásos sebességgel kinyitod.

Benne minden kockából egy darab fekszik, igényes szivacs tartóban, alattuk figurák, bőrkötéses jegyzetfüzet és egy hegyes, új ceruza. A barátaid szava annyira elakad, hogy még a tetőbe írt Tolkien idézetet sem tudják elolvasni. Te fürdesz az elismerésben és gálánsan megengeded a többieknek, hogy kézbe vegyék a luxuskivitelű szettedet.

dnd3.jpg

Nos igen, így kell stílusosan DnD-t játszani. Mielőtt azonban rávetnéd magad az eBayre, fél kézzel a bankkártyádat keresve a táskádban, sajnálattal kell közölnöm veled, hogy az itt leírt - és a képeken látható - felszerelés egyedi darab, a tulajdonosa pedig érthető módon semmi pénzért nem válna meg tőle.

dnd2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr236682889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2014.09.14. 12:07:11

Sajnos nem. Én is csak találtam a Kotakun és nagyon szomorú voltam, hogy nincsen több.
süti beállítások módosítása