TÉNYLEG ki lehet fogni többezer dolláros lapokat
2014. október 15. írta: PixelDrake

TÉNYLEG ki lehet fogni többezer dolláros lapokat

Emberünk a videón nagy Magic: the Gathering rajongó. Videósorozatában régi boostereket és kezdőcsomagokat nyit fel értékes kártyák reményében, elemzi őket és néhányat el is ajándékoz. Azonban ami az egyik kis csomagban várta, arra még ős sem számított. 

Szokás szerint gumikesztyűben nekiállt szikével kibontani a csomagot - szándékosan hátulról kezdve, hogy a ritka lap maradjon utoljára -, majd egyesével szemügyre vette a kollekciót. A kilenc perces, rendkívül izgalmas videó végéhez közeledve (a nyolcadik percnél kb.) azonban egy pillanatra elakadt a szava. Az utolsó kártya képoldaláról ugyanis a Fekete Lótusz mosolygott vissza rá.

 

A kártyával a kezében ezután reszket és sikongat egy kicsit, majd nagyjából két perc múlva nyeri vissza az önuralmát annyira,hogy leállítsa a felvételt. Hogy mi az, amivel ennyire megingatta egy fekete virág portréja?

 

Nos, ebből a gyönyörűségből 1993-ban alig több, mint ezer darabot nyomtattak, tehát nem éppen gyakori darab. Ennek megfelelően tavaly 27 ezer dollárért (kb. 6,5 millió forint) adtak el egyet belőle.

Igen, egyetlen lapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr716793211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása