Gamer Geek Card - baromságot a népnek jó pénzért!
2014. november 21. írta: PixelDrake

Gamer Geek Card - baromságot a népnek jó pénzért!

Ha már nem tudod mire szórni a pénzedet és semmiképpen sem szeretnéd, ha a tőkéd úgynevezett hasznos célt szolgálna, lépj föl Kickstarterre. Válaszd ki az egyik hobbidat (legyen ez mondjuk a játék) és találd ki, hogy te ezt mostantól elit szinten űzöd. Ezek után ahelyett, hogy valóban a hobbidnak élnél, csak keltsd azt a látszatot, mintha a hobbidnak élnél. 

Tökéletes erre a célra a Gamer Geek Card, ami egy gravírozott kártya a neveddel és ami igazolja, hogy te valóban gamer vagy. Rendelkezik tovább egy titkos funkcióval is egy nyíl formájában. Ha a kártyát földobjuk és hagyjuk a földre esni, akkor valaki felé fog mutatni, ezzel bizonyos esetekben akár 2 percig is elnyúló vitákat dönthet el tz másodperc alatt. Csak egy pár példa a készítők zsenialitásából: ki kezdi a játékot, ki viszi le a szemetet.

Ne késlekedj, nézd meg a trailert itt, és rendeld meg még ma a pénz totális elpazarlásának gyönyörű eszközét.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr346911679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isra 2014.11.21. 13:43:44

Nekem van egy régi Citibankos kártyám, azon is van nyíl. Mennyit spóroltam?

Isra 2014.11.21. 13:44:57

Sőt, a nevem is rajta van, méghozzá dombornyomva. Én most kikáltanék egy cinkelést!
süti beállítások módosítása