Gamer Notebook - Újabb kötelező vásárlás mindenkinek
2014. december 03. írta: PixelDrake

Gamer Notebook - Újabb kötelező vásárlás mindenkinek

Azt hitted, hogy a Gaming Papert (vagyis a kockás papírt) vagy a Gamer Geek Cardot (a nyilas műanyag kártyát) már nem lehet überelni? Tévedtél! A Kickstarter fenegyerekei ismét latba vetették minden kreativitásukat, és megalkották nektek az ultimate nélkülözhetetlen eszközt, ami nem hiányozhat semelyik nagybetűs gamer háztartásból. Ami azt illeti, semelyik háztartásból nem is hiányzik...

Amikor Dávid barátomtól megkaptam a linket és megláttam a Gamer Notebook A5 címet, azt hittem, hogy valami kompakt kis hordozható gépet látok majd, ütős hardverrel, kifejezetten játékosoknak fejlesztve.

De nem.

A Gamer Notebook nem ám holmi olcsó technológiai villogás a bájtokkal és a gigahertzekkel. Ez a kihagyhatatlan eszköz minden szerepjátékosnak. Egy strapabíró füzet, egyik felén négyzetrácsos, másik felén vonalas lapokkal. Így megrajzolhatjuk a dungeont és rögtön jegyzetelhetünk is mellé. A forradalmian új, A5 verzió a régebbi, A6 kiadás újragondolása, kétszer akkora oldalhosszal, gyakorlatilag dupla annyi adat tárolására alkalmas.

Igen.

Ez egy füzet.

Ami a legszomorúbb az egészben, hogy a "tervező" 1500 fontot (több, mint félmillió forintot) kér ezért a csodáért, aminek a poszt írásakor már több, mint az egyharmada összejött. Egy egyedi akció keretein belül ráadásul ha sikerül összeszedni háromezer fontot erre a grandiózus projektre (egymillió forint), minden füzet oldalszámát tízzel megnöveli.

És akkor egy kis gőzkiengedés (flame on): Kedves fejlesztők, eladók és egyéb vállalkozók! Ti komolyan ennyire hülyének nézitek az embereket? Darabonként 2300 forint egy ronda füzetért? Ennyiért legalább legyen sárkányos az eleje. Vagy kockák helyett legyenek bele hexák nyomtatva. Vagy zenéljen, adjon +2 bónuszt minden sebzésdobáshoz. Világítson. Rajzolja meg saját magát. Növelje a péniszméretemet. Alakuljon át egy ezüstszínű Maserativá, legyen ehető vagy tegyen bármi olyat ami megkülönböztetné a papír-írószerben kapható füzettől.

Még több kérdés. Ki veszi ezt? Vagy én néztem el valamit és ez igazából tényleg ennyire pokolian hasznos? Mi lesz a következő? Gamer Notebook, törölhető verzió (ha ceruzával írsz rá, akkor radírral törölhető)? Gamer Notebook A4?

Attól tartok, sürgősen ki kell találnom valamit, mielőtt az összes idióta ötletet lelövik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr816947437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása