Imádom azt a hideg, nyálkás testedet
2014. december 06. írta: PixelDrake

Imádom azt a hideg, nyálkás testedet

Nem, a blog (még) nem ment át hentai rajongói oldalba. Csupán szeretnék nektek bemutatni egy igencsak... extrém kezdeményezést, ami Dragon Dating Simulator névre hallgat. A készítői által csak digital novelnek elkeresztelt point&click játék pontosan azt nyújta, amit a címe ígér: egy olyan játékot, amiben a cél, hogy sárkányokkal randizzunk.

A távoli jövőben járunk, ahol az emberiség felfedezett egy portált, ami egy új világba repíti őket. Itt a domináns faj a sárkány, ám egyáltalán nem olyanok, mint azt a mesék alapján képzeltük őket. Egyáltalán nem vadak és harácsolnak kincseket, hanem meglepően szelídek és barátságosak. Sőt, öltözködnek, házakban élnek, beszélnek és kialakult társadalmuk van. A főhős(nő) átlép a portálon és megismerkedik néhány sárkánnyal, akik közül az egyikbe bele is szeret. Ám a románcot meggátolja egy vérszomjas gyilkos megjelenése a városban, aki nemcsak a sárkányok, hanem az emberek világát is veszélyezteti...

A játékmenetről egyelőre annyit tudunk, hogy a karakterünkkel a gyilkosságok felderítése közben a szabadidőnkkel is foglalkoznunk kell, pontosabban azzal, hogy kivel töltjük azt. Mindezt egyszerű, feleletválasztós jelenetekkel. Természetesen minden cselekedetünk hatással van a végkifejletre, illetve arra, hogy mit gondol rólunk a többi sárkány. A készítők nem győzik hangsúlyozni, hogy a játék történetről, a szerelemről szól, némi humorral és misztikummal fűszerezve. Semmi sárkány és ember közötti testiség nem lesz ábrázolva...

A játék egyelőre IndieGoGo fázisban van és nyolcezer eurót szeretnének hozzá összegyűjteni a készítők. Ebből jelenleg ezer jött össze és a hátralévő napok számából ítélve úgy néz ki, hogy sajnos a projekt kissé túlárazott. Annál is inkább, mivel az internet közössége hamar koppintást kiáltott, a japán Hatoful Boyfriendhez hasonlítva a játékot, ami viszont egy... galamb randevú szimulátor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr506961533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása