Versenyre hív a Fantasy Flight Games
2014. december 11. írta: PixelDrake

Versenyre hív a Fantasy Flight Games

Majdnem tíz bejegyzés jelent meg egyszerre a hírolvasómban attól a forrástól, aki eddig maximum hetente egy-kettő olvasnivalóval szolgált nekem. Mivel a Fantasy Flight valóban nem a gyakori posztjairól híres, biztos voltam benne, hogy valami nagy esemény van készülőben.

Így is van. Hamarosan itt az új év és ezzel együtt az új versenyszezon a cég összes "versenyszerűen űzhető játékában". Hogy a harci kedvet feltüzelje, a cég új Tournament Kitet (vagyis versenyek lebonyolításához szükséges kiegészítő csomagot) adott ki a Call of Cthulhuhoz, a Netrunnerhez, a Trónok Harcához, a két Warhammer, valamint a három Star Wars játékhoz.

Egy ilyen csomag tartalmaz egy playmatet, vagyis "alátétet" a játékhoz, egy promó posztert, kiegészítőket a díjazáshoz, valamint egy útmutatót a versenyek lebonyolításához. Sajnos átlagember nem teheti rá a kezét ezekre a dolgokra, kizárólag viszonteladóknak adják őket, kapcsolattartón keresztül.

A játékosoknak azt javasolják, hogyha szeretnének versenyeket látni a kedvenc boltjukban, akkor hívják fel az eladók figyelmét a lehetőségre, segítsenek szervezni, játsszanak bemutatókat és csábítsanak minél több embert a klubba.

Finoman megjegyezném, hogy az Évszakokhoz is kapható hasonló készlet, amennyiben olvassa a blogot bármelyik társasjátékbolt munkatársa...

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr666973205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása