Memeball, az internetes flipper
2014. december 23. írta: PixelDrake

Memeball, az internetes flipper

Ti emlékeztek még a vendéglátóipari egységekben elhelyezett flipperekre, ugye? Addams Family, Robotzsaru, Terminátor esetleg Dredd Bíró volt a választék (helyszíntől függően). Az angol Liberty Games most megépítette (a valóságban, fizikailag) a Memeball nevű flippert, ami a XXI. század játéka.

Ez a flipper ugyanis az internet legismertebb alakjaiból épül fel. Köztük van Grumpy Cat, Eddard Stark, a ragecomicok pálcikafigurái és nagyjából mindenki, akit valaha is megosztottak Facebookon.

Egyes figurák, mint például Nyan Cat, vagy a Philosoraptor csak a gép oldalán jelennek meg dekoráció formájában, mások viszont megkapták a saját 3D nyomtatott figurájukat a játékban (Grumpy Cat és Actual Advice Mallard például mind térben figyelik az eseményeket). Ha elfogy az összes golyónk, akkor pedig jön a Rick Rolling.

Egyébként nem teljesen új gépről van szó - ami azért elég drága lenne -, egy Segasa gépet, a Baby Dollt alakították át erre a célra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr247005337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása