Éld túl az ostromot, vagy halj éhen!
2015. április 28. írta: PixelDrake

Éld túl az ostromot, vagy halj éhen!

Újabb sikeres Kickstarterrel jelentkezett a Cool Mini or Not. Mondom ezt úgy, hogy a Kickstarter kampány indításával egy időben kezdtem el írni a posztot és tudom, hogy mire rákattintok a publikálás gombra, már össze is jön az ötvenezer dollárnyi (majdnem 14 millió forint) kitűzött cél.

...áhh, mire leírtam ezt a mondatot, már meg is történt. Nézzük akkor, hogy mit is tud a CMON következő biztosan megjelenő játéka, a B-Sieged!

Ostomjátékkal van dolgunk. Pontosabban olyan kooperatív ostromjátékkal, ahol a mi várunkat ostromolják a szörnyek, nekünk pedig ki kell tartani addig, amíg a várból küldött futár vissza nem ér (élve) egy varázstárggyal, ami kiment minket a bajból. 

A várat legfeljebb hat játékos tudja egyszerre védeni. Minden körben gondoskodniuk kell arról, hogy a futárt ne vegyék üldözőbe a szörnyek, mivel ő nem képzett harcos, és ha ellenfélbe botlik, akkor menthetetlenül otthagyja a fogát. Ha ezzel megvannak, akkor gyilkos fegyvereiket az őket támadók ellen fordíthatják (esetleg igénybe vehetik a katapultot ennek érdekében) vagy megjavíthatják a megrongálódott épületeket. Közben figyelniük kell arra is, hogy a készleteik kitartsanak, különben éhen halnak és addig nem vehetnek részt a harcban, amíg a papok föl nem támasztják őket az oltáron.

A minifigurák kidolgozottsága szokás szerint egyedülálló. Élvezet lesz őket festeni és játszani is, bár azt meg kell hagyni, hogy az előző játékaikhoz képest sokkal groteszkebb, szögletesebb formákkal dolgoztak a szobrászok. Egyelőre stretch goalok nincsenek, csak egy KS exkluzív hősről van eddig tudomásunk. 

Jelenleg 90 dollár plusz postaköltségért szerezhető be a B-Sieged (az öt dollárral olcsóbb early bird kedvezmény percek alatt elfogyott...), ami nagyjából 35 ezer forint körüli végösszeget jelent majd, előreláthatólag novemberben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr847407448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása