Gamer hírek 16.
2019. január 09. írta: PixelDrake

Gamer hírek 16.

Miért csak most? 

Újabb taggal bővült az egész életükre eltiltott Magic: the Gathering játékosok, egyébként nem túl rövid listája. Az új szerencsés Alex Bertoncini, aki már amúgy is közutálatnak örvendett a kártyások körében. Eddig legalább kétszer kapták csaláson, mégis csak időszakos eltiltást kapott. Tavaly, a Los Angeles-i Grand Prix-n nyolcadik helyezést ért el, amit a közönség hangos fújjolással jutalmazott.

A Wizards úgy döntött, hogy elege van az "elszámolt lapjaiból" és "rossz helyre került" lényeiből, így Bertoncini mostantól csak otthon játszhat a gyűjteményével.

Három méter zuhanás után...

Bár (egyelőre) nincs bejegyezve a rekordok könyvébe, a Broken Token tervezője, Corey Young megépítette a világ jelenlegi legmagasabb kockatornyát. Az impozáns alkotásban több, mint három métert tesznek meg a kockák mielőtt kiadnák az eredményt.

Sajnos a megvalósítás nem lett a legszebb. Corey egyszerűen csak fogta az eladatlan tornyokat meg egy prototípust és egymásra pakolta őket. Így a kockák több másodperces zuhanása mellett megszemlélhetjük az összes katalógusban lévő terméket is az enyhén reklámszagú videóban.

Újabb céget vásárolt fel az Asmodee

Bizonyára te is aggódtál, hogy idén még nem vett meg semmilyen kiadót az Asmodee. Megnyugodhatsz, most megtörtént. Ezúttal egy kisebb dán cég, a Bezzerwizzer Nordic került az óriás gyomrába. Valószínűleg most sem lesz érezhető hatása a felvásárlásnak, bár sokan azt remélik, hogy annak eredményeképp a BN partijátéka, a Hint megjelenhet angol nyelven is.

asmodee.jpg

Peron társasjáték klub - újratöltve!

Jó hír biatorbágyi gémereknek! A Juhász Ferenc Művelődési Központ havi rendszerességgel társasjáték klubot indít, ahol én leszek a házigazda.

Az első alkalomra főleg sokfős, könnyen megtanulható játékokat fogok levinni, de ha igény mutatkozik rá, bővíthetjük a listát összetettebb darabokkal is.

tarsasjatekklub19jan_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr6814547212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása