Gamer hírek 26.
2019. augusztus 28. írta: PixelDrake

Gamer hírek 26.

Mit szólnál egy Dr. Dre vagy egy Snoop Dogg társasjátékhoz? 

Bár kicsi rá az esély, elvileg mostantól nincs akadálya. A Hasbro ugyanis a múlt héten jelentette be, hogy egy négymilliárd dolláros üzletben felvásárolta a brit Entertainment One-t, amivel megszerezte többek közt a Peppa malac szériához kapcsolódó jogokat. Bár valószínűleg nem ez volt a tranzakció kiváltó oka, de az eOne birtokolta a Death Row Records jogait is. A Death Row Records rapkiadót 1991-ben alapította Suge Knight, The D.O.C. és Dr. Dre és olyan sztárok fordultak meg náluk, mint Snoop Dogg vagy Tupac Shakur. Ezzel a Hasbro megszerezte a kiadóhoz fűződő jogokat is.

Én már nagyon várom az első gengszterrapper karaktert az Én kicsi pónim sorozatban, de a Monopoly és a Transformers széria is rejt magában crossover lehetőségeket...

rapperponies.png

Mostantól minden Pandemic sokkal pandemicebb

A Pandemic lendülete úgy néz ki, sosem fog elfogyni, ahogy a belőle készült folytatások sem. Volt már cthulhus és  árvizes spinoff is, a legújabb rész, a Bevetésre készen már játékmenetben is elfordul az eredetitől, nem csak tematikában. Bővebben (és egyben a teljesség igényével) itt olvashatsz a sorozatról.

A sok mellékvágányt már nem csak nekünk nehéz számon tartani, ezért Z-Manék innovációért felelős bizottsága feltalálta a Pandemic Systems nevű plecsnit. Ez a biológiai veszély jellel kombinált fogaskereket jelent, ami mostantól ott fog díszelegni minden Pandemic-inspirálta társas sarkán, hogy a játékosok nehogy elfelejtsék, hogy Matt Leacocknak köszönhetik azt.

pandemic_cthulhu.png

A tudatalattid neked is több Mindot kíván

Második részt kap a Spiel des Jahrest letaroló Wolfgang Warsch játéka, a The Mind. A telepatikus kommunikáció gyakorlását segítő társas a sikerhullámot meglovagolva The Mind Extreme-é vedlik át, ami még több kommuikációmentes kommunikációt kíván majd meg a játékosoktól. Itt ugyanis már nem egy darab százas paklit kell felpakolni, hanem két ötveneset. A bejelentés nem szól arról, hogy két The Mind alapkészlet szétválogatásával majd kombinálásával kialakítható-e két Extreme pakli.

mindgame.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr4715026168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása