Még több virtuális társas vár
2014. augusztus 10. írta: PixelDrake

Még több virtuális társas vár

A Microsoft online Catanja után újabb meglepetés készül a társasjátékok szerelmeseinek. Idén ősszel megnyílik a Hasbro Game Channel XBox One-on és PS4-en, vele együtt pedig jön a virtuális Rizikó, Monopoly és Trivials Pursuit. Állítólag nem csak egyszerűen digitalizálták a játékokat, hanem mindegyik kapott egyedi kiegészítőket, új játékmódokat és lehetőséget arra, hogy házszabályokat is alkalmazzunk. Azt, hogy ez utóbbi hogyan fog megvalósulni, nehezen tudom elképzelni, és arra tippelek, hogy ez a hangzatos ígéret két plusz kapcsolót jelent majd az Options menüben, de nyilván ősszel megcáfolnak majd.

risk.jpg

A társasokat egyébként online és helyben is lehet majd játszani, azoknak pedig, akik nem akarnak egy kontrolleren osztozni másokkal, lehetőséget biztosítanak arra, hogy tablettel vagy okostelefonnal kapcsolódjanak be.

Konkrét árat egyelőre nem határoztak meg, csak ígéretet kaptunk, hogy 2015-ben tovább bővül a kínálat. Hogy mivel, az egyelőre rejtély. Az egyébként igen látványosra és egyedire sikerült trailert a channelről itt tekinthetitek meg.

mymonopoly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr956589767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása