Bejelentették az új DnD társast
2015. február 06. írta: PixelDrake

Bejelentették az új DnD társast

Négy év után új taggal bővül a Dungeons and Dragons figurás játék trilógia. A Legends of Drizzt, a Wrath of Ashardalon és a Castle Ravenloft mind önmagukban is játszható játékok, de a szabályrendszerük teljesen ugyanolyan, így szabadon kombinálhatóak egymással, kis kitartással - és még nagyobb fanatizmussal - pedig óriáslabirintusokat lehet fölépíteni, ha valaki hajlandó belefektetni többször is az egyenként kb. tizenötezer forintos árkategóriájú játékokba (most komolyan, vannak itt ilyen őrültek? Ilyen hülyeségre kidobni ennyi pénzt... :) ).

Az új rész a Temple of Elemental Evil nevet viseli majd és ugyanúgy kombinálható lesz az előző részekkel, mint a sorozat bármelyik darabja. Az ígéretek szerint negyven figura lesz benne, majdnem hatvan játéktér-lapka és több, mint kétszáz kártya.

Sajnos ezekről egyáltalán nincsen kép, úgyhogy az április 30-i megjelenésig be kell érnünk ezzel az egy darab dobozzal. Az ára 65 dollár lesz, vagyis pont annyiba fog kerülni, mint az összes jelenleg is kapható kollégája.

Update: mégis van róla kép...

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr947144891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isra 2015.02.19. 09:25:13

Azt árulja el nekem valaki, hogy a sárkány hogyan repül egy barlangban?
süti beállítások módosítása