Amerika meg van őrülve a Watch Dogsért
2014. augusztus 16. írta: PixelDrake

Amerika meg van őrülve a Watch Dogsért

Kis érdekesség hétvégére. A Motovo készített egy felmérést az amerikai torrentezők körében, hogy nagyjából stabli képet kapjon arról, hányan is töltenek le illegális  osztanak meg saját készítésű, szabadon terjeszthető anyagokat. Az egyik infografikán államokra lebontva látható, hogy hol melyik a legnépszerűbb játék.

Az eredmény nem meglepő: Amerika imádja az agyonhype-olt (de attól még jó) Watch Dogsot. Mögötte jócskán lemaradva kullog a The Elder Scrolls (ez nem tudom, melyik részt jelentheti, én a Skyrimre tippelek).A harmadik helyet nem olyan egyszerű megállapítani. Népszerű a Garry's Mod, a Sims 3 és kiegészítői, a FIFA 14 és.... azt elárulná nekem valaki, hogy Alabamában mit keres a toplista élén a Sims 2? Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy tízéves játékot ne tudjon megszorongatni egy új slágerdarab. Kik játszanak Alabamában?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr586608577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása