Így néz ki egy ehető társasjáték
2014. október 25. írta: PixelDrake

Így néz ki egy ehető társasjáték

Sosem értettem, mire jó a bor, ha nem isszák meg, mire való az akciófigura, ha nem nyitják ki és mire való a csoki, ha nem eszik meg. Most kiderült, hogy az utóbbival lehet például játszani. Hölgyeim és uraim, itt az ehető társasjáték, kártyák és tokenek helyett csokoládéval.

Chocolate-Monopoly.jpg

Az értelmetlenség és a karácsonyi giccsdömping keresztezéséből létrejött termékek - bármilyen hihetetlen is - nem ma születtek meg és már kész sorozatot alkotnak. Olyannyira, hogy a belga csokiból készült Scrabble mellett már kapható Twister, Uno, Battleship, Guess Who, sakk sőt, kétféle Monopoly is (azt, hogy mi vitte rá a készítőket arra, hogy az alapjáték mellett pont a Transformers Monopolyt csokoládizálják, magam sem tudom).

csokitwister.png

 

Persze az alkatrészek elfogyasztása, hacsak nem tartjuk meg a ragacsos papírjukat, rögtön játszhatatlanná is teszi az adott játékot. Ha viszont sokáig hagyjuk őket a polcon állni, akkor meg a csoki avasodik meg, tehát a terméknek valamelyik felhasználási módja biztosan nem időtálló.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr966830421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása