Íme az ujjszkander-szimulátor
2014. november 16. írta: PixelDrake

Íme az ujjszkander-szimulátor

Szerintem nincs olyan ember, aki valahol általános iskola és gimnázium első osztálya között ne találkozott volna a hüvelykujjszkander nevű csodás - és ingyenes - multiplayer játékkal.

Aki egy lakatlan szigeten nőtt volna fel, annak itt egy rövid leírás: Két ember megfogja egymás kezét az ujjak végénél és kinyújtja a hüvelykujját. "1-2-3-4, hüvelykujj, ügyes légy" rigmussal indul a játék (elhagyható), melyben a cél, hogy az ellenfél ujját leszorítsuk a mienkkel.

Ezt a zsenialitást hívtuk mi a szegény ember Nintendójának, ami most kicsit visszaüt. Megjelent ugyanis az elektronikus, többjátékos verziója, válaszható karakterekkel (mint pankrátor kéz, szörny kéz, stb.) és osztott képernyővel. Ráadásul a játék nem veszített a költséghatékonyságából sem, mivel elég csupán egy kontrollerrel rendelkezni hozzá. 

Játékmenet és részletek az elmés trailerben, ingyenesen letölthető verzió itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr226905219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása